Våra produkter

Oway

Organiskt - Biodynamiskt - Etiskt

Vi jobbar med Oway som helhetskoncept på salongen. Det utgör ett val av rena produkter med hög prestanda och deras färger är mellan 93-97% nedbrytningsbara för miljön.

OWay – Organic way är ett hårvårdsmärke från Bologna som på sin egen gård Ortofficina odlar, utvinner och destillerar 0 km biodynamiska extrakt, mikroniserade växter och hydroliserade oljor. Produkterna är förpackade i glas och företaget genomsyras av ledorden:
Biodynamiskt – Organiskt – Etiskt
”www.oway.it”

Olaplex

Under det senaste året har Olaplex blivit världens mest omtalade skönhetsprodukt. Enligt vetenskapliga bevis är Olaplex den enda och första produkten som sammanlänkar hårets svavelbindningar. Många världskända artister använder Olaplex produkter. Kom in och gör din Olaplexbehandling hos oss, antingen i kombination med din färgbehandling eller som fristående behandling. 

Hairtalk och BHBD extensions

Vi jobbar med Hairtalk  och BHBD extensions, det bästa och skonsammaste på marknaden! För alla som vill ha förlängning eller en förtjockning av sitt hår. Hairtalk och BHBD extensions har ett skonsamt och unikt sätt att fästa håret med hjälp av patenterade fästen. Förutom detta är även håret av högsta kvalitet.

Mer om Oway